Zimnica: Kisele paprike

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]Priprema domaće zimnice donosi posebno zadovoljstvo, a među onima koje najčešće pripremamo svakako je zimnica od kisele paprike. Kako ju jednostavno pripremiti saznajte u nastavku.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”3/4″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Upute za pripremu:

  1. Prokuhati ocat, ulje, šećer, sol i konzervans.
  2. U kipuću otopinu dodati očišćene paprike, koje ste prethodno na nekoliko mjesta izboli čačkalicom.
  3. Držati ih 1 do 2 minute, te izvaditi. Slagati u staklenke.
  4. Paprike preliti otopinom u kojoj su se kuhale, prekriti ih i ostaviti da odstoje.
  5. Nakon 24 sata doliti otopinu u staklenke i dobro zatvoriti.

[/vc_column_text][/vc_column]

Sastojci:

[/vc_row]

Podijeli sa drugima:
Povezani članci