Proljetni wok

Priprema

Narežite pileće filee na komadiće te ih začinite i pričekajte da odstoje. Za to vrijeme narežite povrće te zagrijte tavu sa Zvijezda kokosovom masti. Luk, mrkvu i papriku pirjajte 5 – 10 minuta, a zatim dodajte kupus i dinstajte još nekoliko minuta. Gljive narežite na pola te ih kratko popržite i maknite s vatre. Pripremljenu piletinu stavite pirjati na Zvijezda kokosovoj masti dok ne poprimi zlatnu boju. Skuhajte rižine rezance te pomiješajte sve sastojke i poslužite.

Sastojci

  • 100 g Zvijezda kokosove masti
  • 300 g šampinjona
  • 500 g pilećih filea
  • 250 g rižinih rezanaca
  • 4 mrkve
  • 2 zelene paprike
  • 1/2 glavice kupusa
  • luk
  • curry, sol, papar, kurkuma, crvena paprika
Podijeli sa drugima:
Povezani članci