U zdjeli pomiješaj obje vrste brašna i sol. Dodaj suhi kvasac pa još jednom dobro promiješaj.
Napravi udubinu u sredini tijesta pa u nju dodaj maslinovo ulje i vodu. Sve miješaj žlicom kako bi se sastojci povezali, a kada više ne možeš miješati žilicom kreni rukama mijesiti tijesto. Tijesto mijesi dugo i energično kako bi postalo glatko i podatno.
Zamiješeno tijesto sada prebaci u čistu posudu, premaži ga s malo ulja i prekrij ga prozirnom folijom. Ostavi ga na toplom mjestu da se udvostruči, oko dva sata.
Podignuto tijesto prebaci na radnu plohu, kratko ga premijesi pa ga podijeli na šest jednakih dijelova za male pizze.
Pećnicu zagrij na 220 stupnjeva, a veliki lim za pečenje obloži papirom za pečenje.
Svaki dio tijesta razvaljaj valjkom u tanki disk ili mini pizze, pa ih prebaci na pripremljeni lim za pečenje.
Premaži svaku pizzu žlicom ketchupa, posipaj ih origanom i ribanim sirom. Na kraju na svaku složi narezano povrće.
Poškropi sve s malo maslinovog ulja i peci ih u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva, 10 – 15 minuta, ili dok se lijepo ne zarumene.