Hrskava piletina iz pećnice

Priprema

Isijecite pileći file na male komade, stavite ih u posudu i začinite solju i paprom pa pomiješajte s Delikates majonezom. Zatim istucite krekere i kukuruzne pahuljice u prah. Uvaljajte svaki komadić piletine u smjesu pa ih poredajte na posudu za pečenje na koju ste ranije postavili papir. Sve pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C otprilike 15 minuta. Kada jelo bude pečeno, servirajte ga uz Delikates majonezu.

Sastojci

  • 400 g pilećeg filea
  • 4 žlice Zvijezda Delikates majoneze
  • 1 žličica umaka od soje
  • 50 g kukuruznih pahuljica (cornflakes)
  • 50 g krekera (najbolje Tuc, ne vidi se brend)
  • sol
  • papar
Podijeli sa drugima:
Povezani članci