Kanapei s majonezom od tartufa, dimljenim lososom i krastavcima

Raženi tost nareži pomoću okrugle modlice na krugove pa svaki komad premaži s malo majoneze.

Krastavac operi pa ga nareži po dužini na tanke trake. Ovo možeš napraviti oštrim nožem ili gulilicom za krumpir.

Dimljeni losos i rotkvice nareži na manje komade.

Uzmi po jednu traku narezanog krastavca i premaži je žličicom majoneze.

Na jedan kraj krastavca stavi komad lososa, rotkvice i kapare. Pažljivo sve zarolaj u rolicu.

Postupak ponovi s preostalim krastavcima.

Rolice od krastavca i lososa posloži na pripremljene krugove raženog tosta. Sve ukrasi s još malo majoneze, pokojim kaprom i klicama cikle.

Kanapee posluži dobro rashlađene.

Sastojci:

  • 6 kriški raženog tosta
  • 90 g Zvijezda majoneze s okusom crnih tartufa
  • 1 krastavac
  • 200 g dimljenog lososa
  • 3 – 4 rotkvice
  • 2 žlice kapara
  • klice cikle
[/vc_row]

Podijeli sa drugima:
Povezani članci