Raženi tost nareži pomoću okrugle modlice na krugove pa svaki komad premaži s malo majoneze.
Krastavac operi pa ga nareži po dužini na tanke trake. Ovo možeš napraviti oštrim nožem ili gulilicom za krumpir.
Dimljeni losos i rotkvice nareži na manje komade.
Uzmi po jednu traku narezanog krastavca i premaži je žličicom majoneze.
Na jedan kraj krastavca stavi komad lososa, rotkvice i kapare. Pažljivo sve zarolaj u rolicu.
Postupak ponovi s preostalim krastavcima.
Rolice od krastavca i lososa posloži na pripremljene krugove raženog tosta. Sve ukrasi s još malo majoneze, pokojim kaprom i klicama cikle.
Kanapee posluži dobro rashlađene.
Sastojci:
- 6 kriški raženog tosta
- 90 g Zvijezda majoneze s okusom crnih tartufa
- 1 krastavac
- 200 g dimljenog lososa
- 3 – 4 rotkvice
- 2 žlice kapara
- klice cikle